Voltijd onderwijsprogramma

SDO Hogeschool > Opleidingen > Voltijd onderwijsprogramma

Bij onze partner IBHS – International Business & Hospitality Studies in Amsterdam wordt de voltijd variant van onze opleiding aangeboden.

Onze hbo-opleidingen zijn gebaseerd op het BBA-diploma: bachelor of business administration. Dit is wereldwijd door het bedrijfsleven het meest gewenste diploma en de voorloper van een universitaire MBA. Overal in de wereld opent een BBA-diploma deuren. Een BBA sluit uitstekend aan bij bedrijven en vervolgopleidingen.

Maak in deze video kennis met IBHS

International Business & Hospitality Studies

IBHS - Verrijk je toekomst!

International Business Management

 

Onze driejarige hbo-opleidingen leiden naar een internationaal erkend diploma, de Bachelor of Business Administration en geven je een brede basis voor een keur aan opties in de toekomst. We kennen binnen onze opleiding International Business Management twee verschillende specialisaties:

Creativiteit & Ondernemerschap

Lees meer

Hotel & Hospitality

Lees meer

 

ONDERWIJSVISIE

IBHS heeft als doel studenten te ondersteunen in hun leer-, ontwikkel- en transformatieproces. De wereld verandert snel, zelfs in een exponentieel tempo, en uitdagingen worden steeds complexer, waardoor oude oplossingen minder goed, tot averechts werken. Het moet anders. In deze evolutionaire sprong is lerend, creatief en innoverend vermogen nodig om een veilige en sociaal rechtvaardige toekomst te creëren met een verantwoorde druk op het ecologisch systeem. Daar wil IBHS aan bijdragen, door het leren dichter op de werkvloer te brengen; door nieuwe beproefde kennis en vaardigheden beschikbaar te stellen; door eigentijdse vaardigheden te stimuleren en innovatieve leervormen aan te reiken.

annemarie simons
Annemarie Simons - Business coach bij IBHS
Kennismaken met IBHS?

Meld je aan voor de Open Avond!